Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekről és speciális ajánlatokról, like-old a MagazinVilág Facebook oldalát és Instagram oldalát!
Az Egmont Kiadó magyar nyelvű gyermekmagazinjai 2017. július 3-tól az Entertainment Media Distribution Kft. gondozásában jelennek meg.
Barbie, Hercegnők, Mancs Őrjárat és My Little Pony magazinjaink
már ONLINE is megrendelhetők! Részletek a magazinoknál.

My Little Pony

Kövesd az Én Kicsi Pónim sorozat hőseinek legújabb történeteit! A póni rajongók minden számban közelebbről is megismerhetnek egy szereplőt, követhetik varázslatos és mókás kalandjaikat a kedves és tanulságos történeteken keresztül. A magazinban mindenki talál magának való feladatokat, akár trükkös fejtörőket, szórakoztató játékokat. Minden oldalon újabb izgalom vár a legaranyosabb pónikkal! A magazin mellé pónis kiegészítőt, játékot, vagy gyűjthető póni figurát adunk ajándékba!
Online is megrendelhető a sajtoforras.hu és a prima.hu oldalakon
2017/03
Megjelenés:
2017. szeptember 26., kedd
949 Ft
Tartalom
Ez egy abszolút különleges szám! Kalandjainkat ezúttal a moziban is megnézheted. Királyságunkat megtámadta a veszélyes Vihar király és serege. De mi legyőzzük őket! Persze, közben nem feledkeztünk meg a rejtvényekről és az olvasnivalóról sem. Mulassatok jól! Twilight Sparkle

Mese
Tempest és Grubber: Az előkészületek

Kvíz
Lenne belőled kalóz?

Ismerkedj meg:
Sötét betolakodók


Játékok
Egy labda a hullámok alatt
A nagy menekülés
Tea parti Capperrel
Köszöntünk Seaquestriában!
Csata Equestriában
Tornádó tüzijátéka
Úton hazafelé

Poszterrel!

Ajándék: Tempest figura