Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekről és speciális ajánlatokról, like-old a MagazinVilág Facebook oldalát és Instagram oldalát!
Az Egmont Kiadó magyar nyelvű gyermekmagazinjai 2017. július 3-tól az Entertainment Media Distribution Kft. gondozásában jelennek meg.
Magazinjaink aktuális számai online is megrendelhetők a sajtoforras.hu oldalon!

Jégvarázs

A Disney Jégvarázs mese hivatalos magazinja. A gyerekek közelebbről is megismerkedhetnek a magazin oldalain keresztül Elzával, Annával és barátaikkal, olvashatnak a szeretet fontosságáról, megtudhatják, hogy milyen mágikus kalandokat élnek át hőseik a hétköznapokban. Ezenkívül sok izgalmas feladattal találkozhatnak, melynek során minden gyermek játékosan fejlesztheti képességeit és ügyességét, ötletes barkácsfeladatokkal és kreatív színezőkkel. Minden magazinhoz ajándék jár!
2017/05
Megjelenés:
2017. október 6., péntek
949 Ft
Tartalom
Milyen az idő Arendelle-ben? Anna, Elza, és barátaik készen állnak, hogy bemutassák, hogy szórakoznak egész évben, függetlenül attól, milyen az időjárás. A Jégvarázs Magazin legújabb számában rengeteg történet és fejtörő vár rád! Hóesés, napsütés, szél és eső: ugorj egyik évszakról a másikra, és élvezd a játékokat, kifestőket, rajzolós és kreatív feladatokat! A barkácstippet semmi esetre se hagyd ki!

Mesék
Árvízveszély
Fényes ötlet
Jeges játszótér
Olaf felhője
Trollok között

Fejtörők - Játékok
Változóan felhős
Tavaszi jég
Göröngyös út
Egy kis pihenő

Barkács
Jégvarázs tenyéralátét


Ajándék: nyaklánc gyűrűvel