Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekről és speciális ajánlatokról, like-old a MagazinVilág Facebook oldalát és Instagram oldalát!
Az Egmont Kiadó magyar nyelvű gyermekmagazinjai 2017. július 3-tól az Entertainment Media Distribution Kft. gondozásában jelennek meg.
Magazinjaink aktuális számai online is megrendelhetők a sajtoforras.hu oldalon!

My Little Pony

Kövesd az Én Kicsi Pónim sorozat hőseinek legújabb történeteit! A póni rajongók minden számban közelebbről is megismerhetnek egy szereplőt, követhetik varázslatos és mókás kalandjaikat a kedves és tanulságos történeteken keresztül. A magazinban mindenki talál magának való feladatokat, akár trükkös fejtörőket, szórakoztató játékokat. Minden oldalon újabb izgalom vár a legaranyosabb pónikkal! A magazin mellé pónis kiegészítőt, játékot, vagy gyűjthető póni figurát adunk ajándékba!
2017/05
Megjelenés:
2017. május 4., csütörtök
899 Ft
Tartalom
Köszöntünk benneteket a pónik színes világában!MeseA feledékeny Rainbow DashJátékokA felhők fölött edzésFelhőlabirintusCsodavillám légi bemutatóAz álomcsapatZavaros időjárásPegazus memóriajátékKvíz: Mindent a pegazusokról..Póni puzzleRainbow Dash példaképePoszterrel!Ajándék: Pónis tea-szett