Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekről és speciális ajánlatokról, like-old a MagazinVilág Facebook oldalát és Instagram oldalát!
Az Egmont Kiadó magyar nyelvű gyermekmagazinjai 2017. július 3-tól az Entertainment Media Distribution Kft. gondozásában jelennek meg.
Magazinjaink aktuális számai online is megrendelhetők a sajtoforras.hu oldalon!

Jégvarázs

A Disney Jégvarázs mese hivatalos magazinja. A gyerekek közelebbről is megismerkedhetnek a magazin oldalain keresztül Elzával, Annával és barátaikkal, olvashatnak a szeretet fontosságáról, megtudhatják, hogy milyen mágikus kalandokat élnek át hőseik a hétköznapokban. Ezenkívül sok izgalmas feladattal találkozhatnak, melynek során minden gyermek játékosan fejlesztheti képességeit és ügyességét, ötletes barkácsfeladatokkal és kreatív színezőkkel. Minden magazinhoz ajándék jár!
2017/02
Megjelenés:
2017. április 4., kedd
949 Ft
Tartalom

Köszöntünk az Arendelle Királyságban! Jó szórakozást kívánunk a vidám történetekhez, és játékokhoz! Az Arendelle birodalomban süt a nap, nyílnak a virágok, az erdei állatok pedig vidáman hancúroznak a szabadban! Itt az idő, hogy Anna, Elza és szeretett cimboráik szabadtéri felfedezőútra induljanak! A magazin e havi számában sokféle kalandról olvashatsz, és rengeteg ajándékot játszhatsz a réteken vagy a csobogó patakok partján. Ki ne hagyd!

Mesék
Olaf papírsárkánya
Chatho csodái
Nézőpontok
Jéghideg meglepetés

Fejtörők - Játékok
Játék a szabadban
Virágos játék
Repülj, sárkány!
Repülj velem!
Cimborák a vadonban
Jégvirágok

Kifestők
Irány a tenger!

Barkácsoldal
Menő stílus

Ajándék: Notesz -matricával