Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekről és speciális ajánlatokról, like-old a MagazinVilág Facebook oldalát és Instagram oldalát!
Az Egmont Kiadó magyar nyelvű gyermekmagazinjai 2017. július 3-tól az Entertainment Media Distribution Kft. gondozásában jelennek meg.
Magazinjaink aktuális számai online is megrendelhetők a sajtoforras.hu oldalon!

Jégvarázs

A Disney Jégvarázs mese hivatalos magazinja. A gyerekek közelebbről is megismerkedhetnek a magazin oldalain keresztül Elzával, Annával és barátaikkal, olvashatnak a szeretet fontosságáról, megtudhatják, hogy milyen mágikus kalandokat élnek át hőseik a hétköznapokban. Ezenkívül sok izgalmas feladattal találkozhatnak, melynek során minden gyermek játékosan fejlesztheti képességeit és ügyességét, ötletes barkácsfeladatokkal és kreatív színezőkkel. Minden magazinhoz ajándék jár!
2017/01
Megjelenés:
2017. február 8., szerda
949 Ft
Tartalom
Köszöntünk az Arendelle Királyságban! Jó szórakozást kívánunk a vidám történetekhez, és játékokhoz! A sarki fény varázslata még több látványos csodával folytatódik! A Jégvarázs magazin legújabb színpompás számában fantasztikus kalandokról olvashatsz, ugyanis barátaink ennek a különleges jelenségnek a nyomába erednek. Csatlakozz Annához, Elzához, Kristoffhoz és Olafhoz egy szánkónyi csodás játékban: a magazinban fejtörők, új kísérletek, valamint rajz-, és barkácstippek várnak!

Mesék
Havas éjszaka
Mindig felkészülten

Fejtörők - Játékok
A nagy műsor
A nagy Északi fény
Izgalmas hangok
Meleg kuckó

Kifestők
Esteledik!
Rajzóra!

Barkácsoldal
Memo csipeszek
Csodás címkék

Ajándék: Ttikos-napló