Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekről és speciális ajánlatokról, like-old a MagazinVilág Facebook oldalát és Instagram oldalát!
Az Egmont Kiadó magyar nyelvű gyermekmagazinjai 2017. július 3-tól az Entertainment Media Distribution Kft. gondozásában jelennek meg.
Magazinjaink aktuális számai online is megrendelhetők a sajtoforras.hu oldalon!

Jégvarázs

A Disney Jégvarázs mese hivatalos magazinja. A gyerekek közelebbről is megismerkedhetnek a magazin oldalain keresztül Elzával, Annával és barátaikkal, olvashatnak a szeretet fontosságáról, megtudhatják, hogy milyen mágikus kalandokat élnek át hőseik a hétköznapokban. Ezenkívül sok izgalmas feladattal találkozhatnak, melynek során minden gyermek játékosan fejlesztheti képességeit és ügyességét, ötletes barkácsfeladatokkal és kreatív színezőkkel. Minden magazinhoz ajándék jár!
2018/4
Megjelenés:
2018. augusztus 4., szombat
999 Ft
Tartalom
A nappalok egyre hosszabbodnak, elérkezett hát az idő, hogy barátaink is feltöltekezzenek egy kis napfénnyel. Az időjárás épp ideális ahhoz, hogy Arendelle nyüzsgő utcáin élvezzék a friss levegőt. Kísérd el Elzát, Annát és barátaikat legújabb kalandjaik során!

Fejtörők, játékok:
Nyári vidámság
Útitársak
Napsütéses játék
Hajós kalandok
Micsoda ajándék
Mesés szülinap
Kellemes vásárlást!
Süssük ki!

Képregény:
Győzd le a hőséget!

Társasjáték:
Meglepetés kirándulás

Barkácsolj:
Készíts hűsítő legyezőt!

Poszterrel!

Ajándék: Óriás nyaklánc 2 gyűrűvel