Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekről és speciális ajánlatokról, like-old a MagazinVilág Facebook oldalát és Instagram oldalát!
Az Egmont Kiadó magyar nyelvű gyermekmagazinjai 2017. július 3-tól az Entertainment Media Distribution Kft. gondozásában jelennek meg.
Magazinjaink aktuális számai online is megrendelhetők a sajtoforras.hu oldalon!

Jégvarázs

A Disney Jégvarázs mese hivatalos magazinja. A gyerekek közelebbről is megismerkedhetnek a magazin oldalain keresztül Elzával, Annával és barátaikkal, olvashatnak a szeretet fontosságáról, megtudhatják, hogy milyen mágikus kalandokat élnek át hőseik a hétköznapokban. Ezenkívül sok izgalmas feladattal találkozhatnak, melynek során minden gyermek játékosan fejlesztheti képességeit és ügyességét, ötletes barkácsfeladatokkal és kreatív színezőkkel. Minden magazinhoz ajándék jár!
2018/02
Megjelenés:
2018. április 4., szerda
999 Ft
Tartalom
Elérkezett a tavasz, amikor Anna és Elza végre remek szabadtéri programokat szervezhetnek a barátaikkal. Olaf, Sven és Kristoff társaságában rengeteg élvezetes tevékenységben vesznek részt. Ráadásul egy különleges kincsvadászat során a két testvér felelevenítheti közös gyermekkori emlékeit is. Csatlakozz hozzájuk te is!Mesék
A térkép


Fejtörők - Játékok
Emlékdobozka
Virágvadászat
Szélfúvás
Családi emlékek

Rajzolj!
A helyes ösvény

Barkács
Emlékdobozka


Ajándék: játék furulya