Ha nem szeretnél lemaradni a friss hírekről és speciális ajánlatokról, like-old a MagazinVilág Facebook oldalát és Instagram oldalát!
Az Egmont Kiadó magyar nyelvű gyermekmagazinjai 2017. július 3-tól az Entertainment Media Distribution Kft. gondozásában jelennek meg.
Magazinjaink aktuális számai online is megrendelhetők a sajtoforras.hu oldalon!

Jégvarázs

A Disney Jégvarázs mese hivatalos magazinja. A gyerekek közelebbről is megismerkedhetnek a magazin oldalain keresztül Elzával, Annával és barátaikkal, olvashatnak a szeretet fontosságáról, megtudhatják, hogy milyen mágikus kalandokat élnek át hőseik a hétköznapokban. Ezenkívül sok izgalmas feladattal találkozhatnak, melynek során minden gyermek játékosan fejlesztheti képességeit és ügyességét, ötletes barkácsfeladatokkal és kreatív színezőkkel. Minden magazinhoz ajándék jár!
2017/06
Megjelenés:
2017. december 4., hétfő
949 Ft
Tartalom
Olaf elindult, hogy megismerje Arendelle téli ünnepi hagyományait. Kísérd el ezt a víg kedélyű hóembert a palotán kívüli és belüli helyszínekre, hogy minden olyan tárgyat megtaláljon, amit ebben a csodás időszakban az ünnepi hagyományokhoz használnak! Olvasd el a Jégvarázs Magazin legújabb számát, melyben izgalmas meglepetéseket, egy csodás mesét, remek fejtörőket és egy káprázatos barkácstippet is találsz!


Mesék
Olaf kalandjai 1,2.


Fejtörők - Játékok
Kezdődjék az ünneplés!
Édességvásár
Troll hagyomány
Ajándékozás

Barkács
Jégkoszorú


Ajándék: varázslatos fülbevalók